maanantai 9. syyskuuta 2013

Tapani Bagge & Aapo Kukko - Harmaa susi

Tervehdys pitkästä aikaa!


Tapani Baggen käsikirjoittama ja minun piirtämä sarjakuva-albumi on juuri ilmestynyt E-kirjana. Ohessa infoteksti albuumista. Nauttikaa!


Heinäkuun lopussa 1943 päämajan valvontaosaston luutnantti Mujunen lähtee salaiseen sukellusveneoperaatioon Viron rannikolle. Jo satamassa puhkeaa kahakka kannella. Aluksen päällikkönä on kapteeniluutnantti Ulf Larsson, legendaarinen Harmaa susi, ja matka on vaaroja täynnä…
Tapani Bagge (s. 1962) on yli 80 kirjan mies, joka on palkittu niin lastenkirjoistaan kuin rikosromaaneistaankin. Suositussa historiallisessa värisarjassaan (Valkoinen hehku, Sininen aave, Musta pyörre ja Punainen varjo) Bagge on kuvannut Valpon ylietsivä Väinö Mujusen vaiheita 1930- ja 1940-luvun Suomessa. Bagge on myös tehnyt käsikirjoituksia moniin sarjakuviin.
Aapo Kukko (s.1991) on realistisen piirrostyylin ja sarjakuvakerronnan mestari, jolta jo lukiovuosina syntyi kolmeosainen sarjakuvaeepos U-255 – Sukellus pohjoisessa. Se kertoo saksalaisen sukellusveneen ja sen miehistön koettelemuksista toisen maailmansodan aikana Jäämerellä. Lisäksi Kukolta on ilmestynyt Mikko Mustasaaren kanssa käsikirjoitettu lännenalbumi Aave Stream Cityssä.
Nyt Kukko on luonut Baggen tarinan pohjalta upean, tunnelmallisen ja jännittävän sarjakuvaseikkailun, joka tempaa lukijan vedenalaiselle matkalle kansakunnan kohtalon hetkiin.
Tiedostomuoto: E-kirja (PDF, Adobe DRM suojattu)
Kategoria: Sarjakuvat / Aikuisten sarjakuvat
Kirjailijat: Tapani Bagge ja Aapo Kukko
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 48
Hinta: 9,90 e
ISBN: 978-952-289-129-7 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti