perjantai 4. marraskuuta 2022

Pitkästä aikaa kuulumisia

 Tervehdys!

En ole hetkeen blogia päivittänyt, mutta tämä erhe tulee nyt korjatuksi. Paljon on virrannut vettä siltain ali viime kevääseen verrattuna. Muutin yhteen kihlattuni kanssa, sain sokeritautidiagnoosin, aloitin aktiivisen sulkapalloilun sekä vesijuoksun ja olen ennen kaikkea piirtänyt paljon sarjakuvia. Voin oikein hyvin.

Tänä syksynä ilmestyy kaksi uutta teosta, Ensimmäinen on kirjailija Tapani Baggen käsikirjoittama dekkaritarina Marius, jossa seikkailee Baggen rikosromaaneistakin tuttu hahmo Väinö Mujunen. Tämä on minun ja Tapsan toinen yhteistyöprojekti. Jatkoa seuraa!

Toinen ilmestyvä teos on Uhma on Jumalasta, joka keskittyy liminkalaisen taidemaalarin Vilho Lammen elämään sekä taiteeseen. Allekirjoittaneen lisäksi työryhmään kuuluivat Tessa Astre ja Niko-Petteri Niva.

Molemmat teokset julkistetaan Oulun sarjakuvafestivaaleilla perjantaina 11.11.2022 klo 17 eteenpäin Galleria MABD:ssa (Torikatu 4, Oulu). Tervetuloa paikalle!

Teoksia on toki saatavilla myös Turun Sarjakuvakaupan nettisivujen kautta.
Klikkaa tästä tai klikkaa tosta!

Entäs se Yrjö Kallista käsittelevä projekti? Äskettäin skannasin sivun 225. Loppupuolella ollaan!
Teos ilmestynee ensi vuoden syksynä. Lisäksi työn alla on Avi Heikkisen käsikirjoittama isyyttä ja arjen kauhua käsittelevä albumi, joka ilmestyy myös vuoden 2023 aikana.

Tervehditään kun törmätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti