tiistai 4. kesäkuuta 2024

Kuulumisia

 Hei kaikille!


Hyvin työteliäs mutta antoisa kevät on takana. Kaikesta yhteiskunnallisesta ja yleismaailmallisesta kökköilystä huolimatta olen tuntenut itseni terveemmäksi kuin aikoihin ja asioita jaksaa tehdä. Työn alla on monta juttua, joita esittelen seuraavaksi:

Omaelämäkerrallinen sarjakuva puolisoni Hanna Kukon ja allekirjoittaneen yhteiselämästä on edennyt. Teos on omalta osaltaan vastinpari Hannan esikoissarjakuvalle Unetkin synkronoituu! (Zum Teufel/Verttigo 2023). Teos ilmestyy näillä näkymin vuoden 2025 syksyllä.



Venäläissäveltäjä Dmitri Šostakovitšin elämää käsittelevä sarjakuva on ilmestymässä vuoden 2026 syksyksi, jolloin hän täyttäisi 120 vuotta. Kaksi lukua ja päälle 200 sivua on tarinaa valmiina.




Lisäksi olen työstämässä tv-sarjakäsikirjoitusta Puhumalla paras -sarjakuvani pohjalta. Ensimmäisen jakson ensimmäinen versio alkaa olla kasassa. Yhteensä kolme jaksoa on tarkoitus tehdä. 

Lisäksi on muita tilaustöitä, mm. erään kuvakirjan kuvitus, mutta kaikki aikanaan. Tällä kanavalla tiedotetaan lisää kun aika on otollinen. Nyt on kuitenkin syytä sulkea näyttöpääte ja nauttia kesästä.

Palaillaan ja ollaan linjamilla!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti